Răspuns :
Acesta este raspunsul la primul exercitiu, imediat rezolv si pe celalalt.
Acesta este raspunsul meu, sper ca te am ajutat))
Răspuns:
[tex]1 - ( \frac{14}{66} + \frac{36}{66})= \frac{14}{66} + \frac{36}{66} = \frac{50}{66} = 1 - \frac{50}{66} = \frac{16}{66} [/tex]
[tex] \frac{14007}{20000} - ( \frac{8088}{20000} + \frac{1112}{20000} ) = \frac{8088}{20000} + \frac{1112}{20000} = \frac{9200}{20000} = \frac{14007}{20000} - \frac{9200}{20000} = \frac{4807}{20000} [/tex]
sper ca team ajutat