Răspuns :
Răspuns:
nu știu sigur dar probabil dăm valori
Explicație pas cu pas:
f(0)=2×0^2-3×0+1=1 A(0;1)
f(1)=2×1^2-3×1+1=-1 B(1;-1)
exercițiul este în atașamentul de mai sus Sper să înțelegi succes
Sper ca este corect,eu asa am facut la scoala!
![Vezi imaginea Marianadiaconesc345](https://ro-static.z-dn.net/files/dd9/e60d9f00423ae964d5b5f2861e8f82d3.jpg)
Răspuns:
nu știu sigur dar probabil dăm valori
Explicație pas cu pas:
f(0)=2×0^2-3×0+1=1 A(0;1)
f(1)=2×1^2-3×1+1=-1 B(1;-1)
exercițiul este în atașamentul de mai sus Sper să înțelegi succes
Sper ca este corect,eu asa am facut la scoala!