5 lucruri despre biologie ​

Răspuns :

1.Cea mai avansata vietuitoare de pe planeta este defapt un virus care reuseste sa patrunda prin orice sistem imunitar.
2.Cel mai puternic sistem imunitar de pe planeta il au gandacii care reusesc sa tina piept celor mai puternici virusi si sa traiasca in medii brutale in care n-ar reusi alta vietuitoare.
3.Omul are cel mai slab sistem imunitar reusind sa se imbolnaveasca din cauza a unor multitudini si diversificari de virusi care trec de sistemul imunar mai slab ca la animale.Cauza probabila este faptul ca omul,in evolutia lui,a eliminat blana ce acopera mamiferele din componenta lui.
4.Natura are un ritm unic reusind sa isi mentina echilibrul animalele nascandu-se si murind intr-un ritm unic.Fiecare animal avand o anumita perioada de viata exacta murind de moarte natura ci nu din cauza unor boli cauzate de virusi cum se intampla cu oamenii.
5.Niciun om nu a murit de moarte naturala.Omul cand a fost creat a fost inzestrat de natura cu o perioada de viata care sa se intinda peste cateva sute de ani.Dar,din cauza bolilor,oamenii nu mor de moarte naturala.





Sper ca e corect! Succes!

Răspuns:

Un corp uman adult este format din ± 100 trilioane de celule. Aceste celule pot fi diferențiate în 200 de tipuri diferite cu forme diverse.

Osul uman este un exemplu excelent de "arhitectură perfectă". Femurul care susține greutatea corpului nostru în timpul mersului este mai puternic în comparație cu un block de beton solid de aceeași greutate.

Setea nu apare numai atunci când corpul pierde multe lichide, dar apare și din cauza nivelurilor crescute de sare din sânge. Aceasta se intampla doarece sarea tinde să se combine cu apa.

Maxilarul este una dintre cele mai puternice părți ale corpului uman atunci când vine vorba de exercitarea forței.

Viața unei gene( a ochiului) nu depășește 5 luni.

Explicație: