Răspuns :
a) Articolele din documentele C și D, care au cuprins cereri din documentul A, sunt libertatea cetățenilor atât timp cât acțiunile lor nu dăunează celorlalți, implicit și cea a presei(art. 4, Declarația drepturilor omului și cetățeanului, 26 august 1789)solicitată în documentul A,respectiv și asigurarea unei solide constituții pentru Franța, care să stabilească pentru totdeauna în modul cel mai clar drepturile tronului și cele ale poporului(art. 1,3,4,Constituția franceză din 1791, documentul D).
d) Prevederile din documentul C cuprinse în documentul D, sunt : libertatea omului de a scrie, de a vorbi, fără vreo restricție, cuprinsa și în documentul C, precum să își exercite religia, respectiv inexistența în Franța a unei autorități superioare legii, dreptul cetățeanului fiind ca orice asociație să țină cont de drepturile acestuia, impunând sancțiuni (dacă este cazul) pe baza legii.
e) Din faptul că Franța era condusă de un rege, și faptul că beneficiaza de o constituție reiese că forma de guvernământ instaurată este monarhia constituțională.