Răspuns :
Pai, stim ca formula este MG = Radical din a•b
Si putem spune asa
a=26
mg= 52
Acuma înlocuim in formula
52=radical din 26b
Acuma ridicam la puterea a doua ca sa scăpăm de radical
2704 = 26b
B=2704 : 26 = 104
Sper ca am Fost de ajutor
Si putem spune asa
a=26
mg= 52
Acuma înlocuim in formula
52=radical din 26b
Acuma ridicam la puterea a doua ca sa scăpăm de radical
2704 = 26b
B=2704 : 26 = 104
Sper ca am Fost de ajutor
Răspuns:
104.
Explicație pas cu pas:
Mg = rad(a x b)
a = 26 si astfel avem
rad(26b) = 52 ⇔
rad(26b) = 26 x 2, unde ridicam la patrat:
26b = 26^2 x 2^2 si simplificam prin 26:
b = 26 x 4 = 104.