Anonimask
Anonimask
Matematică
a fost răspuns
valoarea expresiei
E(x) =(x+1)²+(x-2)²-(x+3)(x-3)=
Răspuns :
Andreeakrisstiask
Andreeakrisstiask
[tex] x^{2} +2x+1+ x^{2} -4x+4-( x^{2} -9)= x^{2} -2x+14[/tex] banuiesc ca asa este. altfel eu nu o vad
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 96+ )
Ask Alte intrebari
Aceste Axercitii Nu Le Stiu.ma Ajuta Cineva???apasati Pe Poza Sa Fie Mai Mare
Pune Semnele Aritmetice Pt A Obtine Rezultat Indicat 5_5_5_5_5=70 cum Facem?
Aceste Axercitii Nu Le Stiu.ma Ajuta Cineva???apasati Pe Poza Sa Fie Mai Mare
Cum Se Calculeaza:11\9egal Cu N\27
Afla Numerele Cu 10 Mai Mari Decat :5,8,2,9,7
Pune Semnele Aritmetice Pt A Obtine Rezultat Indicat 5_5_5_5_5=70 cum Facem?
Afla Numerele Cu 10 Mai Mari Decat :5,8,2,9,7
Cum Se Calculeaza:11\9egal Cu N\27
Pune Semnele Aritmetice Pt A Obtine Rezultat Indicat 5_5_5_5_5=70 cum Facem?
Afla Termenul Necunoscut Necunoscut A-7 =10 , b-3=10 , C-10=2, D-10=8