Răspuns :
Trebuie sa stii urmatoarele formule de baza : F=k(constanta elastica)*Δl(deformarea resortului)
F= E*Δl*S/l0
l0=lungimea initiala a resortului
l=lungimea dupa deformare
Δl=l0-l
F= E*Δl*S/l0
l0=lungimea initiala a resortului
l=lungimea dupa deformare
Δl=l0-l
Trebuie sa stii urmatoarele formule de baza : F=k(constanta elastica)*Δl(deformarea resortului)
F= E*Δl*S/l0
l0=lungimea initiala a resortului
l=lungimea dupa deformare
Δl=l0-l
Sper ca te-am ajutat! :)
F= E*Δl*S/l0
l0=lungimea initiala a resortului
l=lungimea dupa deformare
Δl=l0-l
Sper ca te-am ajutat! :)