Răspuns :
a + b = 906
a - 3 = b + 3 => a = b + 6
b + 6 + b = 906
2b + 6 = 906
b = 450 => a = 456
a - 3 = b + 3 => a = b + 6
b + 6 + b = 906
2b + 6 = 906
b = 450 => a = 456
a+b=906
a-3=b+3
Domne...stau si ma gndesc de nu stiu cand..... Am uitat cu se face....
sau stai!!!
daca...is egale 906:2=453
si a=453 b=453
trebuie sa le aflam inainte de a scadea din a si aduna in b
deci.... a=456 iar b=450!!!!!
Mi-am amintit!!!!!
a-3=b+3
Domne...stau si ma gndesc de nu stiu cand..... Am uitat cu se face....
sau stai!!!
daca...is egale 906:2=453
si a=453 b=453
trebuie sa le aflam inainte de a scadea din a si aduna in b
deci.... a=456 iar b=450!!!!!
Mi-am amintit!!!!!